Varudemonstrationer

För RG är Demo så mycket mer än bara en produktsampling.

Vi på RG Marknadspartner hjälper våra kunder till ökad försäljning genom säljande varudemonstrationer.

Demo för leverantörer

För leverantören är vi partnern som tillsammans med Er skapar förutsättningarna till bästa möjliga resultat.

  • Ska demotillfället ses som en marknadsföringsåtgärd där varumärket ska byggas för långsiktig framgång eller är produkterna redan välkända sedan tidigare så att fokus i stället fullt ut skall läggas på försäljning?
  • Vilken är målgruppen?
  • Vilka säljargument finns det?
 
Med ett enkelt bokningsförfarande för Era säljare, välutbildad och kompetent demopersonal som har rätt personalprofil till Era produkter, en bra demoanvisning med säljargument. Tillsammans ger vi förutsättningarna för ett lyckat genomförande i butik med maximalt resultat.
  

Demo för butiker

För butikerna är demoplatsen en viktig mötesplats där kunderna får inspiration till vad de skall laga och äta till middag. När kunderna dessutom möts av en doft av nylagade maträtter, ger det dem en extra känsla av glädje och att kanske unna sig något extra. Besöket i butiken blir något inspirerande och positivt.
 
Butiken där kunderna möts av doften av nylagad mat som sätter i gång köpsuget, där kunderna blir välkomnande till butiken och möts av ett varmt leende. En butik där man får hjälp med inspirationen om vad man skall äta till middag idag.
 
Vi har dedikerad, matkunnig och säljande personal som kan bli ambassadören för just Er butik. Vi kan hjälpa till med planering och genomföranden av olika teman så att demoplatsen blir den naturliga mötesplatsen i butiken som ger Er unika fördelar när kunderna väljer vilken butik de skall göra sina inköp i.

Demoavtal för butiker

  • Upplever du att kvalitén på personalen är väldigt skiftande när Ni kör leverantörsdemo i Er butik?

  • Behöver Ni lägga mycket tid på att hjälpa demopersonalen att starta upp demon?
  • Blir mycket varor osålda?


Med demoavtal via RG, kan vi garantera samma, återkommande personal som blir ambassadörer i Er butik och att upplevelsen blir så bra som Ni önskat.