Våra tjänster

RG Marknadspartner erbjuder säljfrämjande tjänster inom detaljhandeln och fackhandeln.
​​​​​​​Vi hjälper våra kunder till största möjliga utveckling av försäljningen.
Vi är experterna som förstår att alla kunder är unika och har olika önskemål och behov. Vi är lyhörda och noggranna och vi har ett passionerat och serviceinriktat team som brinner för att skapa mervärden för våra kunder och där kunderna alltid står i centrum.
Vi är stolta över alla våra kunder som har gett oss förtroendet och valt oss som samarbetspartner till att tillsammans
överträffa uppsatta säljmål.

Merchandising

Med våra  merchandising- tjänster hjälper vi Er till ökad försäljning. Oavsett om Ni behöver löpande eller tillfällig hjälp så har vi lösningen för Er. Vi erbjuder bl a. plocktjänster, ombyggnationer, skötsel av lösgodisavdelningar, inventeringar, mystery shoppers, mässpersonal, samplingar etc. Genom erfaren personal säkerställer vi att avdelningar och hyllor alltid är välfyllda och välskötta. 
​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​Läs mer →

Varudemonstrationer

För RG är Demo så mycket mer än bara en produktsampling. För leverantören är vi partnern som tillsammans med Er skapar förutsättningarna till bästa möjliga resultat. För butikerna har vi dedikerad, matkunnig och säljande personal som kan bli ambassadören för just Er butik.
​​​​​​​
​​​​​​​Läs mer → ​​​​​​​

Säljtjänster

Vi hjälper leverantörer att bearbeta marknaden och öka deras försäljning. Våra lösningar inkluderar löpande och tillfälliga säljtjänster,  telefonförsäljning, nykundsförsäljning, och rekryteringstjänster. Vi skräddarsyr våra lösningar efter varje företags specifika behov och vi har säljlösningarna som passar bäst för Er verksamhet.
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​Läs mer → ​​​​​​​​​​​​​​

Event

RG Marknadspartner erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att skapa minnesvärda butiksevent såsom jubileum, kundkvällar och barnevent. Vi tar hand om allt från planering till genomförande och har erfarenheten som krävs för att göra eventet till en succé. Vi erbjuder klassiska och unika aktiviteter som hoppborgar, ansiktsmålningar, popcornmaskiner, maskotfigurer, grillevent, kundkvällar temadagar etc.
​​​​​​​
​​​​​​​Läs mer →