Om RG Marknadspartner


RG Marknadspartner grundades av Roland Grönberg 1994 i Gävle. Genom åren har vi med våra tjänster hjälpt våra kunder att utveckla och driva deras försäljning. Idag har vi en rikstäckande verksamhet med över 500 medarbetare som hjälper våra kunder att öka deras försäljning och lönsamhet.

Vårt huvudkontor ligger i Gävle. Vi arbetar med koordinatorer på strategiska orter runt om i landet som ger oss den närhet som behövs för att upprätthålla de höga kvalitetsmål som vi har. De geografiska förutsättningarna ger oss en oslagbar kontroll över kontakten med säljare och landets alla butiker samt även till alla våra medarbetare.

Hos oss är du som kund unik

Du som kund är unik. Vi anpassar våra tjänster till att passa just dina behov. Vi tror på personligt ansvar och närhet som en grund för att leverera unik kompetens och tjänster i världsklass till våra kunder. Vi är stolta över våra kunder som har valt oss som sin samarbetspartner för att tillsammans överträffa uppsatta mål.
 

Kvalitet enligt RG

• Pålitlighet- Att det som vi har lovat verkligen utförs.
• Trovärdighet- Att man kan lita på oss som tillhandahåller tjänsterna.
• Tillgänglighet- Hur lätt det är att komma i kontakt med oss.
• Kommunikationsförmåga- Hur vi kommunicerar med våra kunder.
 
Tillsammans med våra värdeord, samarbete, närhet, effektivitet, kvalitet och flexibilitet gör vi våra kunders vardag enklare och bättre.

Vår Vision

Vi skapar en tryggare vardag och en bättre värld
genom att med personligt ansvar och närhet
leverera unik kompetens och tjänster i världsklass!

Kontakt


RG Marknadspartner
Tfn. 026-64 45 00
E-Post.
info@rgmp.se