Merchandising

Med våra merchandisingtjänster hjälper vi Er till ökad försäljning

Vi har erfaren personal till löpande eller tillfälliga uppdrag och vi säkerställer att dina avdelningar och hyllor alltid är påfyllda och välskötta.
​​​​​​​
Vi kan hjälpa till vid tillfälliga arbetstoppar, täcka upp för en sjukskrivning eller när du periodvis har mer arbete än vad ordinarie personalstyrka hinner med. Vi har bred kompetens och mycket bra geografisk täckning över hela Sverige hos vår personal.
Vi erbjuder personal som har hög flexibilitet och som har lätt att anpassa sig efter aktuellt uppdrag. Vi är noggranna, strukturerade och har förmågan att planera vår tid på ett effektivt sätt.

Löpande eller tillfällig merchandising

Oavsett om Ni behöver löpande eller tillfällig hjälp så har vi lösningen för Er. Ni säljer vi produkterna till butikerna, vi hjälper Er att öka försäljningen ut ur dem.

Skötsel av avdelningar för Lösviktsgodis och Naturgodis

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om att sköta om och driva Lösviktsavdelningar till bästa möjliga försäljning. Vi vet att välskötta och välfyllda avdelningar säljer betydligt mer än halvtomma och nergångna avdelningar.

Inventeringar

Med våra erfarna inventeringsteam garanterar vi ett högkvalitativt och effektivt resultat.

Ombyggnation

Vi hjälper er med att utveckla koncept som ökar Er försäljning och lönsamhet. Bygga eller malla om hyllor, installera belysning eller annan inredning, bygga efter leverantörsunika planogram, andra mindre justeringar eller större ombyggnationer.
Vi har erfarna ombyggnadsteam med god kunskap som klarar av att hitta lösningar även när planogrammen inte alltid går att följa fullt ut.
 

Mystery Shopper

Vi har personal som kan förbättra köpupplevelsen i era butiker. Anonymt tar vi på oss rollen som kund och utvärderar sedan besöket utifrån förutbestämda kriterier. Utifrån detta levererar vi en rapport.

Mässor

Vi har eventpersonal som är erfaren och engagerad för bemanning av event och mässor.

Sampling

Vi har personalen som kan bli utmärkta ambassadörer för era produkter.
Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen fyll i formuläret nedan.