Event

Hos oss får ni en helt ny upplevelse av butiksevent

​​​​​​​
Vill du ta dina butiksevent till en helt ny nivå? Då har du kommit rätt. Hos oss får du en unik och oförglömlig upplevelse för både kunderna och personalen.
Vi på RG erbjuder en mängd olika aktiviteter som garanterar ett fantastiskt event. Vi är stolta över att ha arrangerat jubileum, kundkortskvällar, barnevent och mycket mer. Med vår hjälp kan du skapa ett event som verkligen sticker ut.
Våra event är som "Grädden på moset" - vi tillför det lilla extra som gör att ditt event blir minnesvärt. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa en stund som alla kommer att prata om länge efteråt.

Vi förstår att det kan vara svårt att planera och genomföra ett event själv. Därför tar vi självklart hand om allt inom eventet och ger olika förslag på upplägg för tillställningen samt genomför vår uttänkta plan för eventet. Vi har erfarenhet av att anordna en mängd olika event och har tillgång till ett stort resursutbud, så det finns i princip inga gränser för vad vi kan åstadkomma.

Vi erbjuder bland annat hoppborgar, ansiktsmålning, ballongdjur, popcornmaskiner, clowner och mycket mer. Vi kan även ordna aktiviteter för fysiskt aktiva och olika tjänster åt butiken och kunderna. Vi kan till exempel hjälpa till med julklappsinslagning vid jul och ge tips till kunderna om hur de kan få till fina inslagningar. Vi kan också hjälpa personer i olika riskgrupper att genomföra sina inköp genom att handla efter en lista och leverera hem produkterna efter att de är köpta.

Vi är övertygade om att våra event kommer att förbättra både din butiks kundupplevelse och personalens arbetsmiljö. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för att skapa en oförglömlig upplevelse för alla inblandade.
Vill ha en rubrik till alla formulär
​​​​​​​