Vi ökar er försäljning och exponerar ert varumärke

Så, vad gör vi? Vi maximerar er försäljning och får ert varumärke att synas! Tillsammans med världsledande varumärken arbetar vi rikstäckande gentemot dagligvaruhandeln och fackhandeln med en brinnande passion för service och försäljning.

Det absolut viktigaste för oss är att du som kund känner att du får en positiv avkastning på vårt samarbete. Med över 20 års erfarenhet av att bygga upp exponering och distribution har vi lärt oss några nyckelfaktorer för att uppnå detta:

Hos oss är du som kund unik
Vår affärsmodell har aldrig handlat om att vara störst. Vi tror på kvalitét över kvantitet. Det ger oss en enorm fördel gentemot våra konkurrenter. Hos oss är du som kund aldrig en i mängden, hos oss är du värdefull och får den prioritering du förtjänar.
Vi tror på ett nära samarbete med varje kund. Det ger oss fantastiska möjligheter till ett personligt bemötande och ett noggrant arbetssätt.

Järnkoll på marknaden
Vi har distriktsansvariga chefer runt om i hela Sverige. Det ger oss en oslagbar kontroll över landets alla butiker och våra pågående kampanjer. Ingen av våra kunders aktiviteter får ramla mellan stolarna eller nedprioriteras.

Kunnig personal
Vi känner stor stolthet över den personalstyrka vi förfogar över. Då våra distriktsansvariga chefer är placerade på nyckelorter i Sverige har vi möjlighet att träffa all personal innan en eventuell anställning. För oss är det en självklarhet!

Nyheter


På Ica Kvantum Gränby i Uppsala frestas det med Guldfågelns mästarfilé, perfekt Alla Hjärtans Dag middag.😍Monika hälsar er hjärtligt välkomna! ♥️ ...

View on Facebook

På Nelins i Uppsala tipsar Lena om falukorv från Gudruns.
Visste ni att namnet Gudruns kommer ifrån Gudrun Folmer-Hansen som en gång grundade företaget.
...

View on Facebook

Här bygger vi om Bosch avdelning på Järn & Fritid i Strömstad. ...

View on Facebook

1 week ago

RG Marknadspartner AB

Carina tipsar om goda nyttigheter, shots från Herrljunga musteri. Inget koncentrat eller tillsatt socker, enbart kallpressade frukter & grönsaker. Välkommen! ...

View on Facebook

4 weeks ago

RG Marknadspartner AB

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag cancer. Vi är stolta över att bidra till @Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter 2020! ...

View on Facebook