Vi ökar er försäljning och exponerar ert varumärke

Så, vad gör vi? Vi maximerar er försäljning och får ert varumärke att synas! Tillsammans med världsledande varumärken arbetar vi rikstäckande gentemot dagligvaruhandeln och fackhandeln med en brinnande passion för service och försäljning.

Det absolut viktigaste för oss är att du som kund känner att du får en positiv avkastning på vårt samarbete. Med över 20 års erfarenhet av att bygga upp exponering och distribution har vi lärt oss några nyckelfaktorer för att uppnå detta:

Hos oss är du som kund unik
Vår affärsmodell har aldrig handlat om att vara störst. Vi tror på kvalitét över kvantitet. Det ger oss en enorm fördel gentemot våra konkurrenter. Hos oss är du som kund aldrig en i mängden, hos oss är du värdefull och får den prioritering du förtjänar.
Vi tror på ett nära samarbete med varje kund. Det ger oss fantastiska möjligheter till ett personligt bemötande och ett noggrant arbetssätt.

Järnkoll på marknaden
Vi har distriktsansvariga chefer runt om i hela Sverige. Det ger oss en oslagbar kontroll över landets alla butiker och våra pågående kampanjer. Ingen av våra kunders aktiviteter får ramla mellan stolarna eller nedprioriteras.

Kunnig personal
Vi känner stor stolthet över den personalstyrka vi förfogar över. Då våra distriktsansvariga chefer är placerade på nyckelorter i Sverige har vi möjlighet att träffa all personal innan en eventuell anställning. För oss är det en självklarhet!

Nyheter


This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 17-Mar-20 04:03:11 PDT. The current time is Tuesday, 11-Aug-20 00:32:54 PDT.
Type: OAuthException

5 months ago

RG Marknadspartner AB

Ristorante från Dr Oetker är en väldigt god pizza med en tunn & spröd botten. Eva tipsar om detta perfekta fredagsmys på Ica Kvantum Hjertbergs i Lidköping idag. 💕 ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

RG Marknadspartner AB

På Stora Coop i Östersund tipsas det idag om Uncle Ben's Expressris som är ett snabbt och enkelt sätt att laga en läcker måltid. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

RG Marknadspartner AB

Rengöring av Räkbox på Ica Maxi i Östersund. Snygg & fräsch igen! 💪🏻 ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

RG Marknadspartner AB

Ewa tipsar om yoghurt på Ica Kvantum Eslöv idag.😍
Valios milda yoghurt är både krämig & god och innehåller inget tillsatt socker. Perfekt familjeyoghurt, när du vill ge dina barn en god fruktyoghurt med gott samvete! 😃
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

RG Marknadspartner AB

Visst blir man godissugen?! 😍 Kampanjyta på Stora Coop i Halmstad. Göran hälsar alla gottesugna att avdelningen står påfylld & redo! ... See MoreSee Less

View on Facebook